Biografie Brigitte Clermonts

 

De fascinatie voor fotografie begon al op mijn vierde jaar. Ik leerde het vak van mijn vader Jean Clermonts die een gepassioneerd fotograaf was.

Trots op de jarenlange ervaring als fotograaf van meer dan 5000 huwelijksreportages leg ik deze trouwdag met grote passie en artistiek gevoel vast in een exclusieve huwelijksreportage. Zelfs begeleid ik jullie tijdens deze belangrijke dag. Ik bepaal het juiste moment, en niet het fototoestel! Dit maakt het of het een goede foto met dynamiek wordt of niet. Mijn specialisatie is het begeleiden en het maken van de huwelijksreportage (wedding photography) in zowel binnen- als buitenland.

Er is al een kleine huwelijksreportage van 4 uur lang voor € 495,00. Trouwfoto's digitaal aangeleverd. Een huwelijksreportage volgens een uurtarief en uitbreiding met een digitaal trouwalbum is ook mogelijk!

Alle gebeurtenissen zoals zwangerschap, baby, doop, communie, feesten, groep, portret-, familie-reportages en privé-fotografie bij U thuis of op locatie tot mijn werkgebied.

Ik nodig u van harte uit om rond te surfen op deze site en mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Foto Brigitte Clermonts,

Uw professionele fotograaf voor Limburg